Saturday, March 31, 2007

Mina ja multifilm.

Mina vaatan vahest multifilme.Minu lemmikud multifilmi programmid on Nickelodeon ja Jetix.Nickelodeonist on minu lemmikud multifilmid Käsna kalle ja Yimmi netron.Jetixist on Totalis Spise ja Naruto.Mulle meeldivad multifilmid, aga mitte nii väga.

Sunday, March 25, 2007

Vaheaeg neljandas klassis?

Nad mängisid arvutiga, vaatasid telekat.Kalevis käisid, sugulaste juures olid ja trenn oli üks kord. Mälestus oli kaks varest ja üks kass. Vaheaeg oli super.Kõigidele meeldis see vaheaeg.Kõige halvem asi oli vaheajal trenn.Vaheajal Silvia sõitis jalgrattaga.Kristin käis kinos. Ave kais Haapsalus.Liisi käis trennis.Avel oli üks kurb asi ka.Kõige põnevam oli Avel ,et ta käis Haapsalu lossis.Silvia ,Stefan ,Kristin ,Ave ja Liisi käisid Tallinnast välja.



Ajakirjanikud Katja ja Stefan.

Thursday, March 15, 2007

Lennuk tegi hädamaandumise Hiiumaal.

Lennuk põles ja oli katki. Seda lennukit veel uuritakse. See õnnetus toimus Hiiumaal .
Seal oli veel 3 kannatanut ja 1 surnud inimene ja seda surnut ei leitud. Arvati et see oli mootoris olev pomm. Piloot oli seal töötanud 4 aastat. Paistab et piloot enam ei taha selle sama lennukiga lennata. See lennuk oli Fokker 50. Stjuardess ei saanud eriti viga. See kuupäev oli 13.03 ja kell 19.50. Seda nägid 2 farmerit.


TV3 ja OTV
Nimed: Janek,Stefan

Wednesday, March 14, 2007

Mida saab raha eest, mida mitte?

Raha eest saab: totitu, maja, korterit, arvuti, televiisorit, maad, autot, relvasid.
raha eest ei saa: inimesi, sõprasid, maakera, elu, sugulasi, ei saa oma lapse sugu muuta, riiki, linna.

Saturday, March 03, 2007

Habe, hagijas, hajameelne, hajub, hakkab, halg, hall, hammas, hamster, hang, hapukas, haru, harva, haukuma, heatahtlik, hiid, himu, hit, hobune, homme, hommik, hoob, hoog, hoon, hulk, hunt, hurt, huul, härg, hüüa.